Lägg kycklingeni en ugnssäker form/på en plåt. röd eller gul paprikacocktailtomatergul eller röd lökvitlöktomatpuréhönsbuljongolivoljahonungsaltpeppar grädde
Stek pannbiffarnailite olja så att dom får färg lägg dom i en ugns form, när alla är stekta lägger man ivitlöken, paprikan och tomatpurén i pannan så att allt får steka lite
Toppa med färsk basilika. 11 röd paprika. 11 gul paprika. 12 vitlöksklyftor. 1olivolja. 1färsk basilika eller timjan. 1endiveblad. 1oliver. 1färsk basilikaSättugnen på 200 grader. 1Skär tomat, paprika och rödlök i grova bitar/tärningar. 1Krossa vitlöken och fördela över grönsakerna. 1Ringla en skvätt olja över alltsammans. 1Baka grönsakerna iugnicirka 20–30 minuter eller tills de ser vackert mosiga och en aning rostade ut. 1Låt såsen svalna, mixamedstavmixer, precis så mycket att det blirsåsigt, inte mer. 1Krydda såsen med salt, peppar och gärna riven färsk basilika eller timjan. 1Servera gärna som tilltugg på endiveblad och oliver
Skala och finhacka lök och vitlök. Lägg dem och locken i en långpanna med bakpapper. Skölj paprikorna. Skär toppen av dem så att du får lock (med skaftet kvar)