Börja sedan med att lägga ett lager av förslagsvis vita parfaitmassan i botten på en sockerkaksform och sen i följd av den ljusa massan, droppa sedan ut smält mörk blockchoklad och krossade maränger mellan lagrern
Blanda äggulorna med kryddorna och sockret, vispa det vitt och fluffigt. Parfaiten är smaksatt med kardemumma och serveras tillsammans med cashewnötsknäck och salt kolasås
Ta fram parfait en stund innan det är dags att äta. Idén till denna parfait har jag hämtat från tidningen Matmagasinet, men i deras recept saknades den mörka chokladen
Vispa äggulorna med honungen till ett tjockt skum. Jamen varsågod, den här choklad och lakritsparfaiten är helt ljuvligt god, ni vet jag-kan-nästan-inte-sluta-äta-god och det bästa av allt
Rör ner smultronen i äggkrämen. Vänd försiktigt ner resten av grädden i äggsmeten. Smultronparfait 4-6 port. 2 äggulor. Sommarnjutning… Smultronparfait 4-6 port. 2 äggulor
Lägg glassen åt sidan. Jag gick ut i trädgården och började plocka massa björnbär från björnbärsbuskarna, och gjorde klart den frukost jag hade förberett sedan dagen innan i en fantastisk "breakfast parfait"