Påsk är passionsfruktens tid. Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Det här lagade vi igår till efterrätt, ugnsbakade passionsfrukter med maräng. Passionsfrukten får en mycket sötare smak när den är söt och sen balanserar sötman i marängen upp det hela
Jag serverade den här goda chokladmoussen gjord på vit choklad i ganska små glas och så toppade jag den med passionsfrukt som bryter av fint mot den söta chokladen
Serverade en fördrink på nyårsafton med Passionsfrukt, vaniljvodka och flädercider. Gröp ut passionsfruktköttet i glaset, häll på vodkan och fyll på med cidern
Gör ytterligare en sats mousse och blanda i fruktköttet från passionsfrukten. 4 passionsfrukter. TÅRTA. Använd färdig tårtbotten eller baka efter vårt grundrecept