Pasta kantareller renskav recept

Viltskavspanna med vin, nypon och kantareller

Viltskavspanna med vin, nypon och kantareller

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram pasta , valfri 1 paket renskav , 240 g 2 st vitlöksklyftor 1 tsk smör 1 st gul lök(ar) 2 st salladslök(ar) 2 st gul paprika 1 dl kantareller , färska 1 dl nyponskal , torkade 1 dl rött vin 1 msk kalvfond 2 msk matlagningsgrädde 2 st lagerblad 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Viltskav med kantareller och pappardelle

Viltskav med kantareller och pappardelle

Sätt på rikligt med vatten till pastan. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Fördela pastan i botten på djupa tallrikar, lägg över svamp- och viltskavsblandningen
Höstpasta m viltkött

Höstpasta m viltkött

Det möra rådjursköttet, löken och kantarellerna fick gona in sig i en lätt sås på grädde med kantarellfond och sherry
Teknikläger längdskidor Ammarnäs

Teknikläger längdskidor Ammarnäs

Mat käkade vi på GC, det här är fiskarns pasta, renskav och kantareller och jag får min med havregrädde utan att ens behöva påminna längre, sån service

PASTA MED RENSKAV OCH SVAMP

Lyckliga du som har torkade kantareller eller trattisar i gömmorna. PASTA MED RENSKAV OCH SVAMP is a post from

Renskav med svamp och messmör

Servera med pasta, bulgur eller potatismos. 250 g renskav. 200 g konserverade kantareller alt. Fräs samman smör och rapsolja i pannan och lägg i den frysta skaven

Läsarrecept: Lapplandspasta

Tillsätt renskav och kantareller och bryn. Koka pastan al dente i saltat vatten. Blanda pasta med såsen. 100 g kantareller. 250 g strimlat renskav