Vi har även ätit med gnocchi, ris och annan pasta. Servera med tex durrakorn, tärnad avokado, stekt rödkål, spenat och toppa med sesamfrön och cashewnötter
Röda linser kan dessutom agera dubbelagent på tallriken, gör lins"mos" eller linssallad och ät som ALTERNATIV TILL pasta, potatis och ris eller gör biffar/bullar och ät TILL pasta, potatis och ris
Kikärtor, kidneybönor, vita bönor… Men allra helst äter hon gröna ärter. Jag gillar mina frysgrönsaker ångade eller mikrade ochmed mycket tuggmotstånd kvar
Jag valde blandad sallad, paprika, tomat, gurka, pasta, majs, kidneybönor, kyckling, kräftstjärtar och cashewnötter, men det fanns också räkor, oliver, krutonger, nachos, kikärter, fetaost
Pastamed pesto är väldigt gott, men kanske inte så mättande och näringsrikt. Om man förstärker peston med cashewnötter blir den mer mättande och om man dessutom serverar alltihop med en god bönsallad och grönsaker så blir det en toppenmåltid
gryn, pastaoch ris. Jag får regelbundet både medlemmarmed denna biverkning och frågor kring det. Eftersom långsiktigt effektiva dieter eller medicinska behandlingar saknas ligger antalet utförda överviktsoperationer på en hög nivå
Så, trots att jag äter förhållandevis mycket pasta, är en klassisk tomatsås alltså inte min melodi. Det är förresten i stort sett den enda bönan jag inte köper torr och kokar själv, vilket jag gör med kikärter, kidneybönor, pintobönor, belugalinser, svarta bönor m fl
Och så pasta förstås, för den som önskar. Grunden är att mosa bönorna och blanda dem med kokt potatis. Vi brukar äta biffarna med diverse tillbehör, varav kall vitlökssås är det ena
Hemma hos oss ersätter ofta bönsalladen ris, potatis eller pasta. Det ser nu ganska oaptitligt ut med den bruna dressingen och den smulade fetaosten, men det smakar desto bättre
Böngrytan kan serveras som den är, med ett gott bröd, till potatis eller pasta. kidneybönor, stora vita bönor, cannellinibönor, svarta bönor, eller rentav kikärtor
Ett gott val istället för tillexempel pasta eller potatis. Kikärtor är också ett dundergott tillbehör. Ett mjöl som gör brödet lite grövre med fibrer och ger en mer rustik känsla
Servera med ris, pasta eller potatis. Skala morötterna och skär dem i strimlor. Skala och skiva löken. Bryn först morötterna i en gryta, tillsätt löken och kryddorna