Koka pastan enligt förpackningen. Skölj och skiva purjolöken och låt fräsa med. Servera med en sallad. När grabben bjuder på mat blir det enkelt och GOTT
) Kvällens middag blev en pastamed kyckling, soltorkade tomater och sockerärtor. Ibland är det ganska skönt med en dag som bryter de vanliga rutinerna och tiderna helt
Den här pastasalladen vill jag minnas är ett resultat av "man tager vad man haver" under en av mina semesterdagar då jag inte ville, orkade eller hade lust till att åka till affären, och eftersom jag har med den i ett utkast här i bloggen så måste den ha blivit lyckad, tycker det ser och låter rätt frestande, faktiskt
Fräs lök och riv ner vitlöken och låt fräsa med. Maten som vi bjuder er på idag blir varken med thailändsk eller svensk inspiration utan snarare italiensk
350 gram pasta som farfalle (fjärilar), penne, gnocchis, trofie eller valfri sort. 3 st kycklingfilé. 2,5 dl vispgrädde, sojagrädde eller kokbar cremefraiche (du kan också blanda). 2-3 krm salt och nymalen svartpeppar
Häll av pastanoch lägg i matlåda eller på tallrik, häll över pastasåsenoch servera med kvartade coctailtomater, lite grönt och ev någon kub med fetaost
Salta, peppra och stek tills fin stekyta. Vänd ner salladslöken och spenaten. 1 Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja i en het stekpanna. 2 Tillsätt zucchini, vitlök och sambal. Häll i crème fraicheoch låt småputtra 5 min. 3 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med kycklingen. 420 g kycklingfilé. 2 dl crème fraiche. 500 g pasta