Pasta per person recept

Pasta choux per bignè

Pasta choux per bignè

Ingredienti per X persone. Infornare a 200°C in forno ventilato già caldo per 20 minuti. Trascorsi i 20 minuti, aprire leggermente il forno e continuare la cottura per altri 5 minuti in modo che i bichè si asciughino del tutto
Pasta med vitlöksräkor

Pasta med vitlöksräkor

Salta, peppra (om det behövs) och garnera med hackad persilja. Koka pastan till spänstigt tuggmotstånd
Pasta carbonara

Pasta carbonara

Servera omedelbart gärna med en rå äggula perperson och lite nymalen svartpeppar på. Medan pastan kokar knapersteker du bacon i strimlor
Pasta med lax och tomater i balsamvinäger

Pasta med lax och tomater i balsamvinäger

Han har gjort det igen den där Markus Aujalay, skapat ännu ett pastarecept som blev så in i bänken gott när vi testade det och som vi bara måste skicka vidare till er så ni också kan provsmaka
Pasta med kotlett och gorgonzolasås

Pasta med kotlett och gorgonzolasås

Den går snabbt att tillaga och innehåller inte oändligt mycket ingredienser, och mest av allt så smakar den supergott om man är en gorgonzola-gillande person
Pasta med pesto av grönkål

Pasta med pesto av grönkål

Koka pasta, slå av vattnet och rör ner ett par matskedar pesto perperson. En pesto sätter piff på nykokt pasta, men kan också smaka bra till fågel, fisk och det mesta däremellan
Hemgjord pasta

Hemgjord pasta

ett ägg perperson och dubbelt så mycket mjöl i gram. Idag kan du lätt få tag på färsk pasta men egen hemgjord är lite extra lyxigt och rätt enkelt att göra
Pasta med “grönkålspesto”

Pasta med “grönkålspesto”

Sätt på pastavattnet. Rör runt, vänd ner den nykokta pastan som du kokat al dente (med ett visst tuggmotstånd)
Pasta på goda rester

Pasta på goda rester

Rester + rester + nykokt pasta = en ny god pastarätt. Tillsammans med nykokt glutenfri pasta och riven parmesan samt en extra skvätt grädde blev det en väldigt god och otroligt lättlagad middag
Pasta Tävling LCHF

Pasta Tävling LCHF

Jag knaperstekte bacon till med pressad vitlök över, och gjorde en ostsås på. Jag brukar göra ostpastan som är helt suveränt god, men det krävs 5-6 timmars framförhållning om man inte varit duktig och fryst in så man har att ta av. LCHFklubbens Fettuccine innehåller endast 8 g kolhydrater per portion. När jag kokade hela påsen på 200 g så kan jag säga att för oss så blev det middag för 4 personer och även rester kvar till lunch, så mycket kokt pasta blev det, så jag fick inte i mig 8 g kolhydrater från pastan den middagen. När jag enligt anvisningarna sjudit pastan i ca 7 minuter och låtit den rinna av i durkslag, så valde jag att värma den i en kastrull med smör. 4 personer och
Pasta i grön skön sås

Pasta i grön skön sås

Har du grönkålspurén färdig är det här en verkligt supersnabblagad rätt. Den blandades med nykokt pasta och vitlöksfräst bladspenat till en underbart god pastarätt
Pasta med färska tomater

Pasta med färska tomater

En tallrik god pasta behöver inte vara mer komplicerad än så här. 80-100 g pastaperperson. 1-2 mogna tomater… Continue reading Pasta med färska tomater 80-100 g pasta
Pasta mangold sardeller oliver

Pasta mangold sardeller oliver

Vänd ner din nykokta pasta som du kokat perfekt al dente, med ett visst tuggmotstånd i mitten. olivolja till stekning och till den färdigkokta pastan
Pasta fresca all’uovo

Pasta fresca all’uovo

impastate il vostro panetto fino a renderlo omogeneo ed elastico. oppure può succedere che la pasta sia troppo bagnata, in tal caso aggiungete un po’ di farina
Pasta med tonfisksås & torkade oliver

Pasta med tonfisksås & torkade oliver

färska örter – jag tog rosmarin, timjan och slätbladig persilja. En snabblagad mustig pastasås på tonfisk, zuccchini och tomat kryddad med örter och en aning chili som sedan toppas med torkade oliver för extra umamiumpf – en favorit i vårt kök