Det här är en pastarätt som jag gärna gafflar i mig, med massor av nyriven parmesan över. För att göra rätten mer mättande har jag gjort som Jamie Oliver och lagt till tonfisk - det passar kanon
pasta. Tillsätt tonfisk och smaka av med salt och peppar. Häll i pastan och låt allt bli varmt. pasta. 110 gram pasta1 burk tonfisk i vattenEn halv liten purjolök300 gram milda mat 4% 1 dl vatten1 msk kycklingfondSalt och pepparKoka pastan enligt anvisningarna på paketet. 110 gram pasta. 1 burk tonfisk i vatten
Häll av vattnet från tonfisken. Tillsätt tonfisk, crème fraiche, tomatpuré, vatten och citronsaft. 2 burkar tonfisk2 msk olja1 gul lök1 gul / orange paprika1 dl crème fraiche1/2 dl tomatpuré1 dl vattensaltpeppar3 msk citronsaft. 400 g pasta. Relaterat 2 burkar tonfisk. 400 g pasta
Låt putra en liten stund och när pastan är klar blandas allt i en och samma kastrull. Sedan häller du i den avrunna tonfisken och vänder några ggr, men det ska inte stekas för de blir det torrt