1 burk svamp. 10 cm hackad purjolök. 2 dl grädde. Salt peppar. 1,5 dl riven stark ost. Pasta av valfri sort. Bryn ihop och häll på grädden och sist i med osten
Gårdagen blev som sagt lite små spännande, vår lokala tidning ville göra ett matrepotage hemma hos mig och svårt att välja vilka rätter som skulle göras
Som ofta har mina pastarätter en touch av Italien och denna är inget undantag. Som ofta har mina pastarätter en touch av Italien och denna är inget undantag
Dela den färska lasagnen i 8 bitar (enklast är om du viker den på mitten och sen mitten igen, osv). Min matlust vill inte riktigt komma tillbaka så jag försökte väcka den med en gammal favorit
Jag har inte hunnit blogga i den takt jag önskar och som jag strävar efter. Men eftersom jag lagade till en sådan god maträtt till middag i söndags känns det dumt att undanhålla er detta tips/recept
Vad är det som håller på att hända. Nog för att mat och olika dieter rör upp känslor, men de påhopp som folk utsätts för på bloggar och andra sociala medier är helt sjuka
Pastarätter är aldrig fel och nästan alltid så himla gott och enkelt. Detta receptet har jag fått ifrån Receptklubben och det kommer absolut o göras fler gånger