Och jag gillar den här mustiga såsen med kyckling, massor av svamp, bacon, squash och färsk oregano. Blanda ner svamp, lök och någon msk färsk oregano när baconet börjar bli knaprigt
Finhacka löken och strimla baconskivorna. Tillsätt champinjonerna lite i taget och låt fräsa med tills de fått fin färg och mjuknat lite, salta och peppra
Den här kycklinggratängen är en krämig typ och den är en smula inspirerad av en av våra favoriträtter när det gäller snabblagat, pastasås medbacon och svamp i
Blanda ner den kokta pastan och servera med riven parmesan över. Stek svampen och löken och mot slutet baconet, lägg över i en kastrull/gryta och tillsätt crème fraiche och vatten med allt utom parmesanosten och låt puttra ca 5-10 minuter. 300 gram blandsvamp. ½-1 paket bacon
Blanda i parmesan och servera genast med den nykokta pastan. Under tiden klipp eller skär bacon i mindre bitar,strimla purjo och dela svampen i kvartar
Blanda ner den kokta pastan och servera med riven parmesan över. 300 gram blandsvamp1 rödlök, finhackad1 röd spansk chili finhackad½-1 paket bacon, 240 gram2 msk kalvfond, koncentrat2 dl crème fraiche4 dl vatten1 dl mozzarellaost1 dl parmesan, riven1-2 dl bladpersilja, finhackad4 dl bladspenat, finhackadSaltSvartpeppar1 krm mortlad grönpepparStek svampen (så den får fin stekyta) och löken och mot slutet baconet, lägg över i en kastrull/gryta och tillsätt crème fraiche och vatten med allt utom parmesanosten och låt puttra ca 5-10 minuter. 300 gram blandsvamp. ½-1 paket bacon, 240 gram