Pavlova 6 äggvitor recept

Pavlova marängtårta

Pavlova marängtårta

Häll äggvitorna i en torr och ren skål. 4 äggvitor. Värm ugnen till 125°C. Vispa dem lätt. Tillsätt strösocker, lite i taget, sedan potatismjöl och vaniljsocker
PAVLOVA MED LEMONCURD

PAVLOVA MED LEMONCURD

Vispa äggvitorna till hårt skum. Pavlova är bara så gott, detta är min första jag gör. 4 äggvitor. 6 passionsfrukter. 4 äggvitor. 6 passionsfrukter
Pavlova med jordgubbar/blåbär

Pavlova med jordgubbar/blåbär


 Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Underbara pavlova. 4 äggvitor
. 4 äggvitor. Finns inge godare än marängtårta som toppas med jordgubbar och blåbär
Pavlova

Pavlova

Lägg äggvitor och socker i en bunke som går att använda för vattenbad. Lägg pavlovan på ett fat. Sprid ut citronkvargsgrädden ovanpå pavlovan
Rosa pavlova med grädde och jordgubbar

Rosa pavlova med grädde och jordgubbar

Vispa äggvitorna till hårt skum, använd elvisp. 4 äggvitor. 1Sätt plåten på nedersta falsen i ugnen och grädda marängerna cirka 60 minuter
Pavlova

Pavlova

Vispa äggvitorna på högsta hastighet med en elvisp eller i en assistent. Jag ÄLSKAR pavlova och bestämde mig imorse, för att baka dessa
Pavlova

Pavlova

Pavlova är en söt och delikat marängbakelse som sägs ha uppfunnits till prima ballerina Anna Pavlovas ära i Australien då hon var där på turné
Mini Pavlova med Limecurd

Mini Pavlova med Limecurd

Vispa äggvitorna vita och fasta. Nu när påsken är här och man ska träffa släkten så kan det vara bra att kunna slänga ihop något lite snabbt, därför detta recept på en underbart god pavlova med limecurd
Ljuvlig pavlova med hallonmousse

Ljuvlig pavlova med hallonmousse

4 st äggvitor. Vispa vitorna till hårt skum och tillsätt 1 msk socker i taget. Vispa smeten tills den är tjock
Somrig Pavlova

Somrig Pavlova

Den lösningen tog vi till inför förra veckans midsommardessert, en somrig pavlova med lime curd och färska bär
Pavlova  med chokladkräm

Pavlova med chokladkräm

Vispa äggvitorna till hårt skum. 5 st äggvitor. Marängbottnar. Tillsätt sockret lite i taget under vispning tills det blir en blank och hård maräng
Pavlova

Pavlova

8 bitar 4 äggvitor 1/2 krm salt 2 1/2 dl socker 1 msk majsstärkelse 2 tsk vaniljsocker 1 tsk vitvinsvinäger matfett till att smörja formen Garnering 2 dl vispgrädde 1 dl lemon curd 500 g jordgubbar pistagenötter citronmeliss Lägg till i inköpslistan
Marängrulle Pavlova

Marängrulle Pavlova

Vispa 5 äggvitor med ättiksprit till en skummig massa. 5 st äggvitor. Tillsätt 1 1/4 dl strösocker under fortsatt vispning
Pavlova med jordgubbar och pistagenötter

Pavlova med jordgubbar och pistagenötter

Vispa äggvitor och pressad citron i en skål tills det blir en toppig massa. 3 äggvitor. 3 äggvitor 0,25 tsk citron, pressad 175 g socker 15 g pistagenötter 3 dl vaniljkvarg, 0,2% 1 l jordgubbar