Pavlova med vaniljkräm recept

PaVLovA

PaVLovA

Jag lyxade till den med att lägga först vaniljkräm på marängen, sen grädde och toppade med färska jordgubbar och blåbär
Det blir inte godare än så här!

Det blir inte godare än så här!

Gör iordning pavlovan en timma före servering så den hinner "sätta sig". Vid servering, lägg en klick vaniljkräm på marängen, toppa med grädde och färska bär
Midsommar -Sista minuten tips!

Midsommar -Sista minuten tips!

Pavlovamed jordgubbscurd och färska jordgubbar. Det snabbaste är en pavlova. Jag kommer göra en ganska traditionell tårta med jordgubbsmousse och vaniljkräm och jordgubbar
Pavlovatårta

Pavlovatårta

Det ryktas till och med att ett gäng balettkritiker samlats under en av Pavlovas föreställningar av Svansjön för att kasta ägg på henne
Tre sötisar inför valborg

Tre sötisar inför valborg

Jag lagade också minipavlovan av de överblivna äggvitorna. Servera pavlovorna med rabarber-och vaniljkrämen men tillsätt också en klick lättvispat grädde, då blir det riktigt mums
Kärlekspavlova

Kärlekspavlova

Som den här hjärtformade kärleksplavlovan medvaniljkräm, toppad med frukt och bär. Man kan smaksätta och fylla med i princip vad somhelst

VAD VI ÅT OCH DRACK PÅ VÅRT BRÖLLOP

Kockarna förberedde maten på den ena, den andra var uppdukade med omaka kaffekoppar och fat för dessert och pavlova och på natten förvandlades ett av borden till bar
Pavlova Tårta

Pavlova Tårta

Lägg den färska frukten på vaniljgrädden, toppa ordentligt med frukt. Vispa vaniljkräm. (Följ anvisningen på paket för vaniljkräm)
Pavlova Tårta

Pavlova Tårta

Lägg den färska frukten på vaniljgrädden, toppa ordentligt med frukt. Vispa vaniljkräm. Det finns många berättelser om Pavlovatårtans ursprung

Midsommar & midsommarmat

Till efterrätt är min midsommarfavorit maräng pavlovamed färska jordgubbar, särskilt om det är till många gäster

Kalas

Maräng pavlova hade vi förra året, i år blir det tarte på mördegsbotten fylld med ljuvlig vaniljkräm och söta jordgubbar

Jordgubbar

En av mina favoriter är maräng pavlova där kombinationen knaperseg maräng tillsammans med lösvispad vaniljsmakande grädde och de vackra jordgubbarna blir alldeles underbar