Nu när påsken är här och man ska träffa släkten så kan det vara bra att kunna slänga ihop något lite snabbt, därför detta recept på en underbart god pavlova med limecurd
Påskens efterrätt var det ju också. -) Jag har tidigare gjort en chokladpavlova då jag tillsatte kakao i marängen, den här gången blev det istället så att jag smälte mörk choklad och ringlade över marängerna innan dom gick in i ugnen (recept från Ica buffé)
Årets påsktårta blev en pavlova med citronkräm och grädde. Dekoreringen blev påskinspirerad men jag kan tänka mig att en hög färska bär skulle göra sig gott ovanpå tårtan också
Ljuvlig pavlova – kanske sommarens bästa efterrätt. Påskens godaste smörgåstårta. Här kommer ett av de bästa tipsen inför grillsäsongen, som säkert redan börjat för många
En generös mängd och blandning av sommarens alla bär fick pryda en god pavlova tårta som är ett måste varje sommar både för att tårtan är så oerhört god och för att den passar allra bäst ihop med färska bär
Påsken firades i år traditionsenligt med familjen. Min kära syster yster gjorde pavlova till kvällsfikat och lyckades till och med knäppa ett foto på skapelsen
Till maräng som en pavlova med frukt och bär, till glass i stora lass, fyllning mellan kakor eller tårtor, blanda ut med mascarpone eller som smaksättare med creme cheese frosting på cupcakes eller annat… fantasin är oändlig…