Pavlovarulle recept

Pavlovarulle

Pavlovarulle

Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 30x40 cm. Vik upp kanterna på pappret så att det bildas en form
Bästa pavlovan!

Bästa pavlovan!

Pavlovarulle, 12 portioner (men den är försvinnande god så räkna med att den räcker till 6-7 personer). maräng, pavlova, pavlovarulle 12 portioner (men den är försvinnande god så räkna med att den räcker till 6-7 personer)
Sista minuten-tips för Allhelgonamiddag

Sista minuten-tips för Allhelgonamiddag

Vill du ha ett snabbare efterrätt kan du göra Pavlovarulle av äggvitor och socker, som gräddas kort stund och sedan fylls med bär och grädde

Fettsnål pavlovarulle

Värm ugnen till 150 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en liten långpanna 25x35 cm. Vispa äggvitorna till hårt skum, vispa i sockret och tillsätt vaniljsocker, vinäger och maizena och fortsätt att vispa tills smeten är tjock och blank

Pavlovarulle

1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Vik upp kanterna på pappret sa att det bildas en form

Pavlovarulle med lingongrädde

Sätt ugnen på 175 grader. Klä en långpanna med bakplåtspapper, ca 30x40 cm. Om långpannan är för stor så vik och nåla kanterna på papperet