Lingon från skogen, gurka och potatis från fältet och quorn från… ehum, en stor silo i England. Det här blir egentligen fem recept i ett, men jag tycker att framförallt gurkan och lingonen är ett måste till de här bullarna
Lingon från skogen, gurka och potatis från fältet och quorn från… ehum, en stor silo i England. Det här blir egentligen fem recept i ett, men jag tycker att framförallt gurkan och lingonen är ett måste till de här bullarna
Rör sedan ner pektin och citronsyra. Lite variationer på vad man kan ha lingon och lingonsylt till. Tänkte tipsa er på lite recept med lingon eller lingonsylt
Rårörda lingon. Lingonen. Blanda lingon och socker i en skål och mosa dem med en gaffel. Smaka av med mer socker eller lingon tills du hittar en nivå på syran du gillar
Denna saft får inte lika kraftig smak och bör drickas först eftersom den innehåller mindre mängd naturligt pektin och har därför inte lika lång hållbarhet
Hej. Här kommer en kanske lite ovanlig disclaimer. Det här inlägget är INTE ett reklamsamarbete. Jag får ingen ersättning what so ever för att skriva det jag gör här om Anammas nya formbara färs som funnits på marknaden i någon vecka nu när det här inlägget skrivs
Chiafralla och en ny serie Skog & Mark med smakerna Lingon/Tranbär och Morot/Nypon. Skog & Mark, Lingon Tranbär är ett saftigt och fiberrikt matbröd, bakat med härligt röda bär som är rika på antioxidanter
Tänk bara på att dricka upp de flaskorna först eftersom de använde lingon inte har lika mycket pektin i sig under andra koket vilket förkortar hållbarheten
Jag har valt att använda syltsocker som innehåller pektin, just för att få det att fästa bättre och inte bli en rinnig sylt som det blir med vanligt socker