Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Vänd ner mjölblandningen i smeten tillsammans med smör och filmjölk, och blanda till en smet med en slickepott
250 g florsocker. 250 g florsocker. Pepparkaksmuffinsmed vitchoklad-frosting. 28 november 2014, 18. 10. Hej. Dessa saftiga, supergoda pepparkaksmuffisen passar bra till adventsfikat
Blanda vätskan med äggsmeten. Blanda ihop äggvitan med sockeret och citronsaften. Toppa det hela med att strö över lite pärlsocker innan kristyren har stelnat
Rör ner mjölblandningen i äggsmeten varvat med mjölk och smör. (Jag använde IKEAs muffinsformar, de är inte så stora som vanliga)Pudra över lite florsocker innan servering
Här kommer ett recept på glutenfria pepparkaksmuffins som verkligen är extra allt. Du bestämmer själv hur mycket saffran du har råd med, om smaken bara ska anas eller verkligen trumpetas ut