Smaksätt med konjak och eventuellt salt. Rödvins- och konjakssås. 1 msk konjak. Blanda salt och peppar. Rulla oxfilébitarnas kant i blandningen så det blir ett jämt lager runt om
Tillsätt rött vin, grädde, konjak, kalvfond, tomatpuré och den resterande pepparn. Pepparstek på oxfilé, sås på stekskyn, karamelliserade morötter, potatisklyftor och ett glas Rioja
Häll i så fall ½ dl konjak över den färdigstekta fläskfilén i stekpannan. Servera pepparsteken med skyn, brynt potatis eller ris och tomat- eller isbergssallad
Ta stekpannan från värmen, tillsätt konjaken och vispa ur pannan ordentligt. 4 msk konjak. Låt köttet stå i rumstemperatur en halvtimme före tillagningen - det gör köttet mörare
Slå i konjak och sherry. 6 cl konjak. Baka potatisen i 200 grader i ca 45 minuter. Dela potatisarna och gröpa ur innanmätet utan att förstöra skalen, pressa i bunke och blanda efter en liten stund med ost, crème fraiche, kryddor, fint skuren lök och hackade örter
Ta stekpannan från värmen, tillsätt konjak och vispa ur pannan ordentligt. 4 portioner4 bitar oxfilé, ca 200 gram (går bra även med ryggbiff alt rostbiff)2 msk hel svart- eller grönpeppar½ tsk senapspulver2 msk solrosolja4 msk konjak2 dl crème fraîcheLåt köttet stå i rumstemperatur i en halvtimme innan tillagningen - det gör köttet mörare
Slå i lite olja, slå på kalvfond, rödvin, konjak. 2 msk hel vitpeppar (All peppar ska inte vara i såsen, i Leifs recept använde han en del till pepparsteken han serverade till. 2 msk konjak. 2 msk hel vitpeppar (All peppar ska inte vara i såsen, i Leifs recept använde han en del till pepparsteken han serverade till. 2 msk konjak