Mortla grönpeppar och rosépeppar finfördelat och tillsätt till svampen. Mortla grönpeppar, rosépeppar, svartpeppar och flingsalt finfördelat och krydda fläskfilémedaljongerna med
svart- och rosépeppar, krossad. Gör så här. Sätt ugnen på 100 grader. Gnid in oxfilén i pepparblandningen. Hetta upp en stekpanna och bryn en fin yta på filén runt om i smör
Mortla grönpeppar och rosépeppar finfördelat och tillsätt till svampen. Mortla grönpeppar, rosépeppar, svartpeppar och flingsalt finfördelat och krydda fläskfilémedaljongerna med
Krossa rosépeppar och grönpeppar i en mortel. 1 msk rosépeppar. Gnid in köttet med kryddor och salt. Stek köttet 2-3 min per sida i smör-&rapsolja i en stekpanna
Gör så här Krossa rosépeppar och grönpeppar i en mortel. 1 msk rosépeppar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj ca 600 g oxfilé i skivor 1 msk rosépeppar 1 msk torkad grönpeppar ½ tsk svartpeppar 1 tsk salt 2 msk Arla® Smör-&rapsolja Glaserade betor 400 g polkabetor 400 g gulbetor 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk honung 1 msk färskpressad citronsaft 4 msk strimlad färsk persilja Krispig ostronskivling 200 g ostronskivling 2 msk Arla® Svenskt Smör salt och peppar Vispat örtsmör 100 g Arla® Svenskt Smör rumsvarmt 1 dl örtkryddor t ex persilja, dragon, gräslök 1 msk dijonsenap
Ca 1dl grovkrossad pepparmix, (grönpeppar, svartpeppar, rosépeppar) Obs spar ca 3msk av pepparmixen till såsen. Ca 1dl grovkrossad pepparmix, (grönpeppar, svartpeppar, rosépeppar) Obs spar ca 3msk av pepparmixen till såsen
Pepparstek på oxfilé, sås på stekskyn, karamelliserade morötter, potatisklyftor och ett glas Rioja. Pepparstek kan göras även på ryggbiff eller entrecôte, välj den styckdel som passar plånboken bäst