Pepparstek rosépeppar recept

Pepparstekta fläskfilémedaljonger med stekt potatis och krämig svamp

Pepparstekta fläskfilémedaljonger med stekt potatis och krämig svamp

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fläskfilémedaljonger 450 gram fläskfilé(er) 1 tsk grönpeppar 1 tsk rosépeppar 0,5 tsk svartpeppar 1 tsk flingsalt 0,5 msk olivolja 0,5 msk smör 250 gram morötter , tillbehör Potatis 700 gram potatis(ar) 1 msk olivolja 1 tsk salt Krämig svamp 250 gram champinjoner 1 klyfta(or) vitlök(ar) 1 msk smör 1 tsk grönpeppar 1 tsk rosépeppar 3 dl gräddmjölk 0,5 msk soja , japansk 1 msk dijonsenap Köp receptet Näringsvärde Kcal
Pepparstekt hel fläskfilé i ugn

Pepparstekt hel fläskfilé i ugn

Krossad rosépeppar. Sätt ugnen på 175 º. Putsa bort skinn och senor från fläskfilén. Klappa in saltet och kryddorna i fläskfilén
Pepparstek

Pepparstek

1 tsk grovstött rosépeppar. Blanda salt och peppar. Rulla oxfilébitarnas kant i blandningen så det blir ett jämt lager runt om
Pepparstekt fläskfilé

Pepparstekt fläskfilé

4 sorters nymalen peppar (svart, vit, grön och rosépeppar). 1 fläskfilé. Putsa fläskfilén och ställ ugnen på 125-150 grader
Pepparstekt oxfilé med rostad morotskräm och krispig ostronskivling

Pepparstekt oxfilé med rostad morotskräm och krispig ostronskivling

Pepparstekt oxfilé med steksky. 1 msk rosépeppar, mixad. Pepparstekt oxfilé med steksky4 bitar oxfilé (á 150 g) 1 msk rosépeppar, mixad 1 msk grönpeppar, mixad 1 msk svartpeppar, mixad salt olja smör vitlök timjan, till stekning 1 dl rödvin 2 dl kalvfond
Pepparstekt oxfilé med glaserade betor,

Pepparstekt oxfilé med glaserade betor,

Krossa rosépeppar och grönpeppar i en mortel. 1 msk rosépeppar. Gnid in köttet med kryddor och salt. Stek köttet 2-3 min per sida i smör-&rapsolja i en stekpanna
Pepparstekt oxfilé med glaserade betor - Recept | Arla

Pepparstekt oxfilé med glaserade betor - Recept | Arla

Gör så här Krossa rosépeppar och grönpeppar i en mortel. 1 msk rosépeppar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj ca 600 g oxfilé i skivor 1 msk rosépeppar 1 msk torkad grönpeppar ½ tsk svartpeppar 1 tsk salt 2 msk Arla® Smör-&rapsolja Glaserade betor 400 g polkabetor 400 g gulbetor 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk honung 1 msk färskpressad citronsaft 4 msk strimlad färsk persilja Krispig ostronskivling 200 g ostronskivling 2 msk Arla® Svenskt Smör salt och peppar Vispat örtsmör 100 g Arla® Svenskt Smör rumsvarmt 1 dl örtkryddor t ex persilja, dragon, gräslök 1 msk dijonsenap
Honungs- och pepparstekt fläskkarré

Honungs- och pepparstekt fläskkarré

4 Grönsaker 1 rödlök 3 morötter 900 g potatis 1 msk olja salt och peppar Karré 4 skivor fläskkarré 1 tsk olja 2 msk honung 2 msk soja, gärna kinesisk soja 2 tsk grön- eller rosépeppar 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 msk majsstärkelse Till servering 1 krispsallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Pepparstek

Pepparstek

Pepparstek på oxfilé, sås på stekskyn, karamelliserade morötter, potatisklyftor och ett glas Rioja. Pepparstek kan göras även på ryggbiff eller entrecôte, välj den styckdel som passar plånboken bäst
Pepparstekt lax med persiljekräm

Pepparstekt lax med persiljekräm

2 msk hel rosépeppar. Krossa pepparsorterna i en mortel. Lägg krosset på en tallrik och doppa en sida av varje laxfilé däri