Vänd filéerna ett par gånger så att såsen täcker. Chilisås. ¾ dl chilisås. När kycklingen är nästan klar, tillsätt chilisåsblandningen, låt puttra 2 minuter
Tillsätt soja och senap, och låt såsen koka upp. Häll över såsen till en såssnipa och diska ur samt torka pannan (eller tag fram en ny till champinjonerna)
Smaka av med salt och peppar och låt såsen långsamt koka ihop på svag värme. 1salt och pepparStek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur
Red av om du tycker såsen är för tunn. 500 gram kycklingfilé i strimlor1 pkt bacon i strimlor15 färska champinjoner i klyftor1 gul lök hackad1 stor grön paprika i bitar1 buljongtärning1 msk soja 3 dl vatten1 dl matlagningsgräddesalt och pepparStek champinjoner lök och paprika mjuka i lite smör och salta och peppra