4 portioner4 bitar oxfilé, ca 200 gram (går bra även med ryggbiff alt rostbiff)2 msk hel svart- eller grönpeppar½ tsk senapspulver2 msk solrosolja4 msk konjak2 dl crème fraîcheLåt köttet stå i rumstemperatur i en halvtimme innan tillagningen - det gör köttet mörare
1 kg kalvstek  1 tsk salt  2 tsk svartpeppar  2 msk timjan, plockad färsk    Sås 1 st liten gul lök  0,5 msk smör  1 dl vitt vin  2 dl vatten  0,5 st hönsbuljong  1 dl vispgrädde 1 krm salt  1 krm  Primörsallad 0,75 d vattenl  2 msk smör  1 msk olivolja  12 st morötter  100 g haricots verts  12 st sparrisar, färska gröna  18 st kokta färskpotatisar  12 st rädisor  6 st salladslök  2 msk skånsk senap  0,5 tsk salt  1 krm svartpeppar  1 dl dill  Tillagning