Persiljesås är något jag gjorde till Martina en gång när hon var här. Persiljesås är superlätt, speciellt om man inte använder grönkål, som Martina trodde att jag använde
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde den rätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det till middag så blev det renässans
Raw randig paté på en ruccolabädd serverad med persiljesås. Raw Persiljesås (ca. The post Raw Randig Paté med Persiljesås appeared first on Gittes Green Living
Pocherad lättrimmad torsk med ägg och persiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
Den här rätten var underbart god. Tagen från Per Morbergs kokbok "lagar husmanskost". 4 portioner 400g vit fiskfilé 1 1/2 msk salt/liter vatten 1 gul lök 1 bit purjolök 1/2 morot 10 vitpepparkorn 3 kryddpepparkorn 2 lagerblad Såsen