Baka petitchouxmixen enligt anvsingarna på förpackningen ( gör de tsk stora) och klipp sedan ett jack och använd en sprits med smal öppning eller en plastpåse och spritsa in fyllningen
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petitschoux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delen där de har influerats av Italien
På senare tid har jag gjort min egen petitchoux deg i stället för att köpa färdig mix. -) Jag har börjat planera inför menyn och idag har jag testbakat PetitChoux, som jag ska bjuda på som tilltugg till välkomstdrinken, för det är lätt att misslyckas med degen
Mixa rucolasalladen slät med olja och philadelphiaost. Petitchoux. Det är viktigt med den kraftiga vispningen för att petitchouxerna ska höja sig vid gräddningen
Du kan även mixa ihop alla ingredienserna i en matberedare. Haha, jag skulle i dag göra mig till lite o göra en rolig variant av semla - PetitChoux-semla
Mixa rucolasalladen slät med olja och philadelphiaost. Petitchoux. Det är viktigt med den kraftiga vispningen för att petitchouxerna ska höja sig vid gräddningen
Mixa rucolasalladen slät med olja och philadelphiaost. Petitchoux. Det är viktigt med den kraftiga vispningen för att petitchouxerna ska höja sig vid gräddningen