Petit choux utan mjöl recept

Goda petit choux bakade idag

Goda petit choux bakade idag

Koka upp mjölk, vatten, salt och smör i en kastrull. Idag har jag bakat de här goda petitchouxen efter att ha sett ett avsnitt av hela sverige bakar då de skulle göra munsbitar och den ena skulle vara en petitchoux
Petit choux med ädelost

Petit choux med ädelost

Baka petitchoux mixen enligt anvsingarna på förpackningen ( gör de tsk stora) och klipp sedan ett jack och använd en sprits med smal öppning eller en plastpåse och spritsa in fyllningen
Petit choux med olika fyllningar

Petit choux med olika fyllningar

Skär/klipp av toppen på petitchouxerna. Fyll hälften av petitchouxerna med creme fraiche, rödlök, dill och kallrökt lax och hälften med creme fraiche, dill, rödlök och röd caviar
Petit choux  semlor

Petit choux semlor

Här bjuder jag på lite petitchoux semlor. Snart är det tid för semlor och varje år tjuvstartar man som vanligt
Petit chouxer med dulce de leche och chokladmousse

Petit chouxer med dulce de leche och chokladmousse

Petitchouxer2 dl vatten 1 msk strösocker 1 krm salt 75 g smör 2 dl vetemjöl [120 g] 3 ägg. Fyllning1 burk karamelliserad mjölk (dulce de leche) 3 dl vispgrädde 1 dl strösocker 1 dl kakao florsocker, att pudra över
Petit choux med mördeg

Petit choux med mördeg

Koka ihop vatten, smör, salt, socker och blanda i mjölk pulver och låt koka en liten stund. PATE A CHOUX
Svampfylld petit choux, snittar och efterrätt

Svampfylld petit choux, snittar och efterrätt

(gurkstrimlor utan kärnhus). Vi komponerade en lite spretig, men förbannat god middag med lax- och wasabisnittar, svampkrämsfyllda petitchouxer, wienerschnitzel och en färgsprakande efterrätt på inkokta små rabarber med lemon curd, vaniljkräm, en hårdare vaniljgräddegelatingrej och krossade drömmar
PETIT CHOUX och flädercurd

PETIT CHOUX och flädercurd

Igår bakades de petitchoux på hela Sverige bakar och då blev jag sugen att testa. Jag har aldrig bakat sånt innan men fick tidigt en bild av hur de skulle se ut
Petit choux

Petit choux

P. e. t. i. c. h. o. u. x. ä. r. n. å. g. j. a. l. d. y. k. m. ,. s. f. ö. v. H. p. ". F. b. G. S. D. N. R. 2. 4. 7. 5. 3. 0. °. K. V. L. (. ). -. 1. M. è. î. /. a P. s t. d l