Det ryktas i alla fall att det ska bakas petit-chouer i kvällens program. Det bästa med petit-chouer är väl att man kan fylla dem med precis vad man vill och är sugen på
Idag har jag bakat de här goda petit chouxen efter att ha sett ett avsnitt av hela sverige bakar då de skulle göra munsbitar och den ena skulle vara en petit choux
Baka petit choux mixen enligt anvsingarna på förpackningen ( gör de tsk stora) och klipp sedan ett jack och använd en sprits med smal öppning eller en plastpåse och spritsa in fyllningen
75 g Arla® Svenskt Smör. 12 dl vatten. 12 dl vetemjöl. 13 ägg. 1Receptet gäller för 12 st 75 g Arla® Svenskt Smör 2 dl vatten 2 dl vetemjöl 3 äggSätt ugnen på 200°
Skär/klipp av toppen på petit chouxerna. Fyll hälften av petit chouxerna med creme fraiche, rödlök, dill och kallrökt lax och hälften med creme fraiche, dill, rödlök och röd caviar
Efter en del funderande föll valet på petit chouxer, som jag faktiskt aldrig har gjort tidigare. Jag gjorde två olika röror som jag fyllde petit chouxerna med och på ett enkelt sätt hade jag två olika tilltugg, så lika men ändå så olika
Petit chouxer2 dl vatten 1 msk strösocker 1 krm salt 75 g smör 2 dl vetemjöl [120 g] 3 ägg. Petit chouxer2 dl vatten 1 msk strösocker 1 krm salt 75 g smör 2 dl vetemjöl [120 g] 3 ägg
Läckra petit-choux fyllda med vaniljkräm och grädde. Knepen för att lyckas med petit-choux. Spritsa eller klicka ut små bollar eller avlånga petit-choux (ca 5 cm i diameter) på en plåt med bakplåtspapper