Piccata Milanes. Rör ner osten och smaka av med salt och peppar. Vispa ihop äggen med parmesanen. Tillsätt hälften av vinet, späd buljong lite i sänder under omrörning, när buljongen absoberat så tillsätt mer buljong och när all buljong är tillsatt så häll i resten av vinet och låt sjuda under omrörning tills riset fått en bra konsistens
Servera Piccatamilanesemedtomatsåsoch tillbehör. Börja medtomatsåsen. Nu är kylen och frysen städade så nu kan det nya året börja med massa goda recept, tillbehören har bättre plats
Börja med såsen, skala och hacka löken, fräs den i smöret i en kastrull. Servera medris. En riktig höjdare som jag länge förknippade med tråkiga lunchrestauranger men oj så fel jag hade
Lägg upp på varma tallrikar och servera medris, spaghetti eller nudlar ochtomatsåsen. Bulta ut köttet lätt med handen och vänd skivorna först i vetemjöl