Piccata milanese recept

Piccata Milanese

Piccata Milanese

Servera piccatan med tomatsås, kokt ris och ruccolasallad. Torka av köttet och bulta ut det med knuten hand
Piccata Milanese

Piccata Milanese

Vispa ihop ägg och parmesanosten. Torka schnitzlarna med lite. papper. Krydda med lite salt och peppar. Vänd dem i vetemjöl och klappa av överflödigt mjöl
Piccata Milanese

Piccata Milanese

Gör så här. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs den i smör i någon minut. Häll på såsen och låt den koka upp
Piccata milanese

Piccata milanese

Gör så här Skala och hacka lök och vitlök till såsen. Fräs det i smör i någon minut
Piccata Milanese

Piccata Milanese

Kalv600 g kalvytterfilé vetemjöl ägg skorpsmulor smör rapsolja parmesanost. 1Tomatsås2 burk konserverade tomater (Mutti Pommodore à filetti) 1 hel gul lök, hackad 1 msk tomatpasta 1 krm basilika 1 krm peppar 1 krm salt 1 krm oregano parmesanost 4 dl långkornigt ris 1 msk salt, till riset röd mangoldsallad
Piccata Milanese

Piccata Milanese

Här kommer äntligen varmrätten från Alla hjärtans dag. Jag blev inspirerad av Linda på Kryddburken. se och använde mig av hennes recept som en bas
Piccata Milanese med fläskfilé

Piccata Milanese med fläskfilé

Börja med såsen. Skala och finhacka löken. Skär fläsket i fina strimlor. Fräs fläsk, lök och basilika i lite matolja tills löken är mjuk och glansig