Salta pilgrimsmusslorna och låt dom vätska sig lite, riv osten och blanda med panko. Rulla musslorna i mjöl och slå av dem lite, rulla dem därefter i äggvispet och avsluta i ostpankoblandningen
16 stora pilgrimsmusslor. 1½ dl hackad gräslök vattenkrasseSkiva musslorna tunt med en vass kniv. 1Droppa ½–1 msk grapefruktssaft och olivolja över pilgrims musslorna på varje tallrik
Och till middag kan man få franska klassiker som löksoppa, musslor & pommes frites och steak tartare (8-24 $). Varmrätterna ligger på 17-30 $ (bl a pilgrimsmusslor, anka och fläskkotletter) och till dessert kan man bl a få brödpudding (13 $)
Häll upp soppan i sopp tallrikar, placera två pilgrimsmusslor i mitten på tallriken. Ta fram en stekpanna, ta resten utav smöret, stek pilgrimsmusslorna 1-2min på varje sida tills de fått färg. 8 st pilgrimsmusslor