Halstrade pilgrimsmusslor. Halstrade pilgrimsmusslor med kapris- & pistaschvinägrett. Som vanligt firades nyår med två andra familjer som liksom vi verkligen uppskattar god mat med tillhörande dryck
Redan fredag kväll. ) och i ärlighetens namn skulle jag kunna tänka mig att jobba tredagarsvecka jämt. I trettonhelgen åt vi pilgrimsmusslor till förrätt och det är ju sååå gott
Här höjer smör och hasselnötter råvaran till nya höjder. 4 portioner. Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av
Stansa eller skär ut tortillabröd till ca 8 cm diameter och värm i en torr panna inför servering. Pilla pilgrimsmusslorna från muskeln och lägg åt sidan
Ta bort muskeln på pilgrimsmusslan som sitter på sidan. Förra helgen så åt jag och Kevin en 3-rätters middag (hur jag nu lyckades med det med pga min hand men jag hade en bra hjälpreda) och vi åt pilgrimsmussla till förrätt
1. Förbered salsan genom att köra samtliga ingredienser i blender tills den blivit slät. 2. Förbered garnityren genom att plocka ur ärtorna, rosta pistagenötterna i torr panna och grovhacka dem sedan