Jag bestämde mig för att jag ville ha lite goda medelhavssmaker till musslan så det blev min väldigt goda och användbara basilikamajonäs som fick agera sås och så strösslade jag över med lite hackade soltorkade tomater
Det är inte alls så länge sen som jag åt det för första gången. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Detta är perfekt som en förrätt. Djupfrysta pilgrimsmusslor är givetvis inte lika fina som färska. Om de har pilgrimsmusslor till förrätt när vi är ute på restaurang och äter så slutar det nästan alltid att vi väljer det
Pilgrimsmusslor är en lyx som jag kommer att unna mig oftare från och med nu. Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Ikväll har vi ätit de här goda pilgrimsmusslorna somförrätt och det blev hur gott som helst. Pilgrimsmusslor har alltid varit en favorit hos mig, tycker att smaken är jättegod och att när man steker dem ganska hårt så blir det en slags karamellig yta som blir väldigt god
Blev skickad med remiss till röntgen och när han var färdig väntade vi på resultatet, en sköterska berättade att nej det finns ingen som kan läsa plåtarna förrän imorgon