Pilgrimsmussla recept

Pilgrimsmusslor med ingefära,chili, lime och vitlök

Pilgrimsmusslor med ingefära,chili, lime och vitlök

Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Det lagades en 3 rätters meny. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Pilgrimsmusslor Asian Style

Pilgrimsmusslor Asian Style

Skär av nedersta delen på brysselkålen. Dela kålen i fjärdedelar. Skala och skiva vitlöken tunt. Kärna ur och strimla chilin
Stekta pilgrimsmusslor med puylinssallad

Stekta pilgrimsmusslor med puylinssallad

Pilgrimsmusslor är en delikatess. Låt inte det skyhöga kilopriset på färska pilgrimsmusslor avskräcka dig, de väger inte så mycket per styck och du behöver inte mer än 2-3 musslor per person
Pilgrimsmusslor i vitvinsås

Pilgrimsmusslor i vitvinsås

Koka upp vin, gräddsorter och fond i en liten gryta. Lägg i de frysta pilgrimsmusslorna. Låt småkoka i cirka sex minuter

Stekta pilgrimsmusslor

Om de har pilgrimsmusslor till förrätt när vi är ute på restaurang och äter så slutar det nästan alltid att vi väljer det
Smörstekta pilgrimsmusslor

Smörstekta pilgrimsmusslor

Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja