Jag bestämde mig för att jag ville ha lite goda medelhavssmaker till musslan så det blev min väldigt goda och användbara basilikamajonäs som fick agera sås och så strösslade jag över med lite hackade soltorkade tomater
Varva pasta, sås räkor och musslor på ett uppläggningsfat och sätt några hela musslor vid sidan, avsluta med att lägga på pilgrimsmusslorna och basilikan
Smörstekta pilgrimsmusslor. Basilikaslungad fettucini. Fänkålssås. Ta fram pilgrimsmusslorna ur kylskåp, torka av dem med hushållspapper och salta dem på båda sidor efter egen smak
Oslagbar grund om man som jag även gillar dressingar… Men enbart sallad blir inte jag mätt på – då är jag hungrig igen efter en timme – så en god, fet sås får komplettera
Napolitansk pizza med tomat, mozzarella och basilika från Pizza Moto. Eller vad sägs om friterad fisk (anchovies) från Bon Chovie, marmelader från Anarchy in a Jar, cheesecake från Bite me, kycklingklubbor från Crazy Legs, BBQ-såser från Heartbreaking Dawns eller fish & chips från Handsome Hank’s Fish Hut