Pilgrimsmusslor är en delikatess. Ställ tillbaka stekpannan ytterligare en gång och när den är mycket het droppar du i lite olivolja och steker saltade och pepprade pilgrimsmusslorna
Djupfrysta pilgrimsmusslor är givetvis inte lika fina som färska. Om de har pilgrimsmusslor till förrätt när vi är ute på restaurang och äter så slutar det nästan alltid att vi väljer det
2-3 pilgrimsmusslor per person. 2-3 pilgrimsmusslor per person. Bara ett par dagar kvar till Trettondagsafton och möjlighet till en ytterligare middagsbjudning för vänner och familj
Fördela pilgrimsmusslorna ovanpå, ringla över det brynta smöret med soja. 8 pilgrimsmusslor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 pilgrimsmusslor 2 msk Arla® Klarifierat Smör Blomkålspuré
Pilgrimsmusslor med tryffelmajonnäs, från min kokbok "Taste by Louise". Pilgrimsmusslor. Ta bort den vita muskeln på pilgrimsmusslorna och dela dem på hälften eller i tre delar (beroende på storlek)
Nu hade jag en sådan väldans tur att jag hittade färskapilgrimsmusslor i affären. Egentligen vet jag inte alls varför, men jag fick ett plötsligt sug efter pilgrimsmusslor
120 pilgrimsmusslor, färska eller frysta, avtorkade. 11 msk färska brödsmulor. När det har smält och fräser, lägger du ner pilgrimsmusslorna i pannan och steker på hög värme i 2 minuter på varje sida