Pilgrimsmusslor stekta recept

Stekta pilgrimsmusslor med puylinssallad

Stekta pilgrimsmusslor med puylinssallad

(Mobilbild) Stektapilgrimsmusslor med puylinssallad. Pilgrimsmusslor är en delikatess. Ställ tillbaka stekpannan ytterligare en gång och när den är mycket het droppar du i lite olivolja och steker saltade och pepprade pilgrimsmusslorna

Stekta pilgrimsmusslor

Om de har pilgrimsmusslor till förrätt när vi är ute på restaurang och äter så slutar det nästan alltid att vi väljer det

Pilgrimsmusslor med löjrom

Supergott och inte så avancerad var bara uppmärksam så du inte steker pilgrimsmusslorna för länge. 8 st pilgrimsmusslor. 8 st pilgrimsmusslor
Halstrade pilgrimsmusslor med smak av vitlök och chili

Halstrade pilgrimsmusslor med smak av vitlök och chili

I trettonhelgen åt vi pilgrimsmusslor till förrätt och det är ju sååå gott. Vi köpte Garants kammusslor(som bara är ett annat namn för pilgrimsmusslor) och de fick ju toppbetyg i senaste numret av Allt om mat
Sesampanerade pilgrimsmusslor asian style

Sesampanerade pilgrimsmusslor asian style

Ikväll har vi ätit de här goda pilgrimsmusslorna som förrätt och det blev hur gott som helst. Pilgrimsmusslor har alltid varit en favorit hos mig, tycker att smaken är jättegod och att när man steker dem ganska hårt så blir det en slags karamellig yta som blir väldigt god
Pilgrimsmusslor à la Provencale

Pilgrimsmusslor à la Provencale

120 pilgrimsmusslor, färska eller frysta, avtorkade. När det har smält och fräser, lägger du ner pilgrimsmusslorna i pannan och steker på hög värme i 2 minuter på varje sida
Asiatiska pilgrimsmusslor med ananas

Asiatiska pilgrimsmusslor med ananas

Pilgrimsmusslor med ananas. Pilgrimsmusslor är bara så gott. När man steker pilgrimsmusslor så se till att järnet är riktigt varmt
Pilgrimsmusslor med blomkålskräm

Pilgrimsmusslor med blomkålskräm

Det är inte mycket smak på pilgrimsmusslor (kammusslor), mjälla med en nästan lite söt smak men väldigt, väldigt goda
Pilgrimsmusslor med mangosalsa

Pilgrimsmusslor med mangosalsa

1 Blanda mango, chili och koriander i en skål. Blanda i olja, vinäger, lite salt och peppar i mangosalsan