Piroger kål recept

Glutenfria piroger med svampfyllning

Glutenfria piroger med svampfyllning

Fyllda med köttfärs eller kål. Piroger. Karelska piroger från Finland. Eller efterrättspiroger fyllda med frukt, bär och choklad
Potatismosgratinerad rumänsk vitkålsröra

Potatismosgratinerad rumänsk vitkålsröra

Nästa gång tänker jag testa att servera den smarriga röran med ris, eller så kanske jag använder den som fyllning i piroger, vilket jag tror kan bli supergott
Bönpasta med svartkål, soltorkad tomat och lök

Bönpasta med svartkål, soltorkad tomat och lök

Receptet är hämtat ur boken Laga glutenfritt – pasta, pizza, pajer, piroger och andra klassiker. Byt svartkål mot grönkål eller broccoli eller blomkål som faktiskt är gott att bryna ordentligt
Vintersallader och vegosnack

Vintersallader och vegosnack

Klassen skulle göra pajer och piroger. Nu har kålen mjuknat något av vinägern och smakerna blommat fram vilket gör att en matlycka uppstår
Kycklingpiroger

Kycklingpiroger

Smula ner jästen i en skål. Lägg pirogerna på en plåt med bakplåtspapper. Strimla kålen. Pensla pirogerna med ägg och strö på sesamfrö
Ryska piroger 2.

Ryska piroger 2.

EllerFin strimla vit kål. Vi hade marknad i skolan och mina piroger tog slut ganska så fort *ler*Andra recept på ryska piroger hittar du HÄREtt tips
Pierogies med kål & svamp

Pierogies med kål & svamp

Sedan finstrimlar du bacon, finhackar lök steker på ordentligt, samt smälter en klick smör, och vänder pirogerna i detta
Sommarpiroger

Sommarpiroger

Jag tycker det allra godast med en god Pizzasallad till piroger, testa. Pizzasallad½ Vitkålshuvud½ burk inlagd paprika + dess spad - halva burkensalt, svartpepparströsocker1. 5 dl olivolja2 msk ättika, 12 %-igRiv kålen, jag gjorde i matberedaren men fungerar också bra att skära med osthyvel
Förslag på pirogfyllningar

Förslag på pirogfyllningar

Fyll pirogerna med den väl avkylda röran. Smält fettet och bryn kålen under omrörning. Låt kallna och fyllpirogerna
Food pics from Budapest July 2011 part 2

Food pics from Budapest July 2011 part 2

Rétes kaposzta, längst ner, är strudel fylld med surkål, det är bland det godaste jag vet. Kålen smakar fylligt av karamelliserad lök och har en silkeslen konsistens

Stora pirogen

Låt groddar och vitkål steka med färsröran tills kålen mjuknar. 1 1/2 dl strimlad vitkål. Skala och finhacka löken

Superfröiga piroger

Stek vitkål, lök och tomatpuré i olivolja. , salta och peppra och tillsätt kål, vatten, salt och peppar

Piroger med köttfärs

Jag brukar fylla mina med köttfärs och vitkålsfyllning men det enda begränsning som man har till fyllning är fantasin