Pensla pirogerna med en blandning av ägg och mjölk. Låt pirogerna jäsa på en bakplåtspapperklädd plåt i 15 minuter. Grädda pirogerna i mitten av ugnen, på 225 grader i 10-15 minuter
Jag gjorde två varianter på pirogerna, en med köttfärsfyllning och en med ost och skinka. Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Köttfärsfyllning. Piroger. Fördela köttfärsfyllningen och riven ost på varje rundel. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
Köttfärsfyllningen. Häromdan bakade jag piroger om idag visade sig vara ett snabbt och bra lunch/middagsval när tiden är knapp med en fräsch sallad tilll
Till Köttfärsfyllningen. och fyll frysen med härliga färsfyllda piroger. pirogerna, bara du har tid. När alla piroger ligger färdigfyllda på plåtarna bör de jäsa igen för att få ett
Dela pizzadegen i kvadrater och lägg köttfärsfyllningen i mitten. När det var dags för middag häromdagen och vi skulle laga till färsen som låg på diskbänken kom vi på att piroger skulle smaka gott
Köttfärsfyllning. Du behöver. Till degen. 2 ggr kopp vetemjöl under jäsning (plus 6-8 ggr kopp till att knåda degen, det beror på hur mycket till degen känns bra