Piroger olivolja recept

Piroger med kyckling och mozzarella

Piroger med kyckling och mozzarella

Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Piroger grundrecept pirogdeg

Piroger grundrecept pirogdeg

Grädda pirogerna mitt i ugnen 12 minuter. 2 msk olivolja. Smula jästen i en bunke. Smält smöret i en kastrull
Glutenfria piroger

Glutenfria piroger

häll i ljummet vatten, olivoljan och fiberhusk. fyll pirogerna med önskat innehåll (förslagsvis köttfärs och ost)
Glutenfria piroger

Glutenfria piroger

lite olivolja. Idag stog valet och kvalet mellan köttfärssås och spagetti eller piroger. lite olivolja. Det fick bli piroger, även om det var lite mer pill med dem än att koka spagetti och veva ihop en köttfärssås
Piroger med fetaost och bladspenat

Piroger med fetaost och bladspenat

Hacka lök och vitlök och bryn i lite olivolja. Idag testade vi att göra glutenfria piroger bakade på mandelmjöl
Glutenfria piroger med köttfärsröra

Glutenfria piroger med köttfärsröra

Piroger. Lägg pirogerna med skarven upp på en plåt med bakplåtspapper. 11 msk raps eller olivolja. 1Köttfärsröra0,5 st gul lök 1 msk raps eller olivolja 150 g färska eller 1 dl förvällda champinjoner 350 g blandfärs 1 msk fransk senap 0,5 tsk salt peppar
Piroger grundrecept

Piroger grundrecept

12 msk olivolja. Grädda pirogerna mitt i ugnen 12 minuter. 200 g smör. 15 dl mjölk. 150 g jäst. 11 tsk socker
Glutenfria piroger med svampfyllning

Glutenfria piroger med svampfyllning

Olivolja till stekning. Piroger. Häll i olivoljan. Karelska piroger från Finland. Stek dem tillsammans med finhackad vitlök i olivolja i en stekpanna
Peters piroger

Peters piroger

Om det är någon gång som Peter får ett sånt där härligt lyckligt leende är när jag lagar köttfärspiroger
Piroger med lins- och spenatfyllning

Piroger med lins- och spenatfyllning

Stek under tiden den hackade löken och riven ingefära i olivolja. Lägg pirogerna på en smord plåt. Nagga pirogerna med en gaffel, pensla med sojamjölk och grädda sedan i ugnen i 10-12 minuter, 220°
Piroger med kryddstark färs och grönkålschips

Piroger med kryddstark färs och grönkålschips

Jag klappade in olivolja i grönkålen, kryddade med salt och chiliflakes. När det var dags för middag häromdagen och vi skulle laga till färsen som låg på diskbänken kom vi på att piroger skulle smaka gott
Glutenfria piroger med svampfyllning

Glutenfria piroger med svampfyllning

½ msk olivolja. Piroger är perfekta att göra många av för de går utmärkt att frysa in (om det blir några kvar) och sedan bara plocka fram tiden är knapp och lusten att laga mat inte infinner sig
Piroger med grovt rågmjöl

Piroger med grovt rågmjöl

Lite nyttigare piroger med grovt rågmjöl och grahamsmjöl. Dessa går utmärkt att frysas in, degen kan även förberedas dagen innan den ska bakas ut, och kan dessutom fyllas med det man gillar att ha i sina piroger