Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
lite olivolja. Idag stog valet och kvalet mellan köttfärssås och spagetti eller piroger. lite olivolja. Det fick bli piroger, även om det var lite mer pill med dem än att koka spagetti och veva ihop en köttfärssås
Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Piroger. Lägg pirogerna med skarven upp på en plåt med bakplåtspapper. 11 msk raps eller olivolja. 1Köttfärsröra0,5 st gul lök 1 msk raps eller olivolja 150 g färska eller 1 dl förvällda champinjoner 350 g blandfärs 1 msk fransk senap 0,5 tsk salt peppar
Stek under tiden den hackade löken och riven ingefära i olivolja. Lägg pirogerna på en smord plåt. Nagga pirogerna med en gaffel, pensla med sojamjölk och grädda sedan i ugnen i 10-12 minuter, 220°
Jag klappade in olivolja i grönkålen, kryddade med salt och chiliflakes. När det var dags för middag häromdagen och vi skulle laga till färsen som låg på diskbänken kom vi på att piroger skulle smaka gott
½ msk olivolja. Piroger är perfekta att göra många av för de går utmärkt att frysa in (om det blir några kvar) och sedan bara plocka fram tiden är knapp och lusten att laga mat inte infinner sig
Lite nyttigare piroger med grovt rågmjöl och grahamsmjöl. Dessa går utmärkt att frysas in, degen kan även förberedas dagen innan den ska bakas ut, och kan dessutom fyllas med det man gillar att ha i sina piroger