Piroger olja recept

Veckans middag: Piroger

Veckans middag: Piroger

Fräs lök, morötter och köttfärs i oljan några minuter. Piroger. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
Piroger grundrecept pirogdeg

Piroger grundrecept pirogdeg

Bryn färsen i olja. Grädda pirogerna mitt i ugnen 12 minuter. 2 msk olivolja. Smula jästen i en bunke. Smält smöret i en kastrull
Piroger med vegfärs och morötter

Piroger med vegfärs och morötter

Ganska ofta blir det dessa saftiga och goda piroger som hamnar i kylväska. Det är så smidigt att ta med piroger för det behövs inga tallrikar eller bestick för att äta dem, vilket är en fördel om man måste äta i bilen
Nyttigare piroger med olika fyllningar

Nyttigare piroger med olika fyllningar

Tillsätt resten av mjölken, oljan och saltet. ½ dl olivolja. Deg till 16 piroger. Köttfärsfyllning till 8 piroger. Skink- och ostfyllning till 8 piroger
Glutenfria piroger

Glutenfria piroger

lite olivolja. Idag stog valet och kvalet mellan köttfärssås och spagetti eller piroger. lite olja. Det fick bli piroger, även om det var lite mer pill med dem än att koka spagetti och veva ihop en köttfärssås
Piroger fyllda med köttfärs eller skinka

Piroger fyllda med köttfärs eller skinka

28 stycken 1 pkt färsk jäst (à 50 g) 5 dl mjölk eller vatten (37°C) 1 dl kvarg (1%) 1 tsk salt 2 dl grovt rågmjöl ca 10 dl vetemjöl Köttfärsfyllning 1 gul lök 1 klyfta vitlök 2 morötter 500 g köttfärs 1 msk olja 2 msk tomatpuré 2 dl krossade tomater 1 tsk salt 2 tsk italiensk salladskrydda 1 krm svartpeppar 2 msk sweet chili Skinkfyllning 400 g rökt skinka 1 paprika 4 dl riven ost Pensling ägg Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Grova piroger med rökt skinka och purjolök

Grova piroger med rökt skinka och purjolök

Tillsätt salt, olja, potatis, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Piroger med köttfärsfyllning – gott och enkelt!

Piroger med köttfärsfyllning – gott och enkelt!

Blanda därefter ner salt och olja och arbeta in mjölet efterhand, gärna med maskin. Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Fyllda piroger med tonfisk

Fyllda piroger med tonfisk

Grädda pirogerna i 225 grader mitt i ugnen ca 12 min. 1 burk tonfisk i olja. Hacka löken. Blanda i tonfisken och löken tillsammans med osten och kryddorna i en skål och smaka av
Arabiska piroger med burritos o nötter

Arabiska piroger med burritos o nötter

Stek dem olja, lök, vitlök och färsen. Burritos piroger. Två påsar av pinjenötter att steka med lite olja tills dem fått färg och häll blanda med färsen i grytan
Piroger med fetaost och salami

Piroger med fetaost och salami

Låt oljan rinna av från osten. Låt pirogerna svalna lite innan de serveras. Sätt ugnen på 250 grader. Deg. Blanda mjöl, bakpulver, salt i en matberedare
Piroger med kantarellfyllning

Piroger med kantarellfyllning

Tillsätt olja, socker, salt och vetemjöl och arbeta degen väl i 10 minuter. 2 msk olja. Ljumma mjölken till 37º och lös upp jästen däri
Piroger grundrecept

Piroger grundrecept

Bryn färsen i olja. 12 msk olivolja. Grädda pirogerna mitt i ugnen 12 minuter. 200 g smör. 15 dl mjölk. 150 g jäst
Färsfyllda Piroger

Färsfyllda Piroger

Hetta upp en stekpanna med oljan. och fyll frysen med härliga färsfyllda piroger. pirogerna, bara du har tid