Några av pirogerna sprack och lite fyllning rann ut. I stället för fyllning med köttfärs, kokt ägg och oliver så hade jag stekt svamp och min favoritost, västerbotten
Fördela köttfärsfyllningen och riven ost på varje rundel. Piroger. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
Rör i hackad rucola, ost och crème fraiche. Strö sesamfrö på kycklingpirogerna. 2 dl mozzarellaost. Deg. Blanda mjöl och salt och finfördela smöret häri
Fördela skinka och ost på varje rundel (+ev oregano ). Supergoda ost och skinkpiroger (24 st) X-tra BILD HÄR >>. Fyll pirogerna med 300 g strimlad skinka. och 400 g riven ost ( oregano om så önskas ). Alla mina brödrecept hittar du HÄR >> 400 g riven ost
Den här gången fyllde jag hälften med chilisås, riven ost, skinka, färska champinjoner, fetaost och oregano och andra hälften med tacofärs som jag blandade med Creme Fraichè, tacosås och riven ost
Men sen kan man minska på pointsen beroende på vilken ost och skinka man använder. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch