Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Jag har inte själv testat att göra dem, men hos Recept a’la Matmor hittade jag följande recept. Men till eftermiddagsfika ena dagen så såg de till att vi fick karelska piroger
Av mig ska ni få ett gott recept på köttfärspiroger. Goda, kryddiga piroger som sakta trollas fram med lite hetta gjorda av pajdeg, serveras med en blandad sallad dressad med vitlökssås
Här kommer ett grundrecept som jag brukar använda mig av och som man sedan kan variera. Piroger är perfekt mat att ha i frysen och ta fram till lunch, mellanmål eller middag när man har glömt bort att äta eller känner sig sugen på någonting
(receptet går fint att halvera). Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen