Det är likadant med ryskapiroger, sill på japanskt vis eller fisk på grekiskt vis. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
På den tiden såldes inga biljetter dit men dem bjöd på vodka och piroger, hahaha. Och SÅKLART så går mannen och öppnade toalettdörren där vår guide satt och blev jättearg och började svära något på ryska
Jag har surfat på olika ryska matsidor och hittat ett recept på "Kurnik". Japp. Du läser rätt. God Jul säger jag till alla mina fina bloggläsare och bloggvänner
ex den för oss relativt okända ryska - vad som tycks rätt "jordnära" - maten. Jo, så är det allt, men jag lovar att det kommer att bli en hel del (försvenskat) öst-inspirerat också framöver
Till huvudrätt valde jag att prova ytterligare en ryskinspirerad rätt som heter Pielmieni Ruskie och är en sorts piroger (som serveras överallt) men med Cottage Cream, fläsk och lök samt smietana