Medan degen jäser är det dax att göra fyllningen till pirogerna. Kavla ut till små rundlar, lägg på fyllningen (jag brukar lägga ungefär 1 ½ matsked), vik ihop och kläm ordentligt i skarven med en gaffel så det inte går upp
Små goda tilltugg med kallrökt lax och löjrom. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Lägg pirogerna på en plåt och låt jäsa i 15 min. 2 stora eller 4 små färdig grillade kycklingfiléer (typ samma smak som den färdig grillade kycklingen som säljs i matbutiker)
Nu är det precis en månad kvar till jag tar examen och det känns som att jag pluggar konstant… Jag ska bli bättre på att ta småpauser och delge er en massa godsaker
Grädda pirogerna i 225 grader mitt i ugnen ca 12 min. Hacka löken. Blanda i tonfisken och löken tillsammans med osten och kryddorna i en skål och smaka av
och fyll frysen med härliga färsfyllda piroger. pirogerna, bara du har tid. När alla piroger ligger färdigfyllda på plåtarna bör de jäsa igen för att få ett
Den delas i små lika stora delar, vilka kavlas ut till mycket tunna avlånga kakor. Om så önskas kan pirogerna penslas med smör då de tagits ut från ugnen