Dessa pitabröden gjorde jag redan för någon månad sen men nu är det dags att publicera dem. Vi åt pitabrödet med pulled chicken, sallad, en stark vitlökssås samt rostad lök
Super gott och enkelt och enklare blir det om du köper färdiga pitabröd i affären. I pulkabacken kan du värma köttbullarna och pitabröden innan serveringe eller så äter du dem kalla
Pitabröden man köper brukar ofta vara torra och lite tråkiga. Ibland är det ändå praktiskt med pitabröd till exempel när man tillagar en wok eller chili över elden och äter ute
Låt pitabröden jäsa igen till nästan. Lägg ett pitabröd, eller så många som du. Pitabrödet. svalnar och på så sätt skapa den ficka som man vill ha i ett pitabröd
Fyllda pitabröd. + pitabröd. Därefter är det bara att fylla dina pitabröd. Värm pitabröden i micro/ugn (läs på paketen där står hur du gör) och fyll som sagt med köttfärsen, sallad, gurka, tomat, förslagsvis banan och så lite mango chutney på toppen
Köttet åt vi i pitabröd med sallad, lök och tomat och toppade med lite kebabsås eller vitlökscreme. Dessutom är det himla enkelt även om det faktiskt ska vara inne i ugnen i ca 7 timmar