Den färdiga falafeln, med tillbehör intryckta näst intill det stackars pitabrödets bristningsgräns. Servera i varma pitabrödmed tahinisås och tillbehören
Servera dem varma medpitabröd, sallad, gurka, tomat och rödlök och en yoghurtsås. Konstaterar att jag är väldigt nöjd med smaken, men mindre med konsistens på bullarna
Fyll varma pitabrödmed sallad, tomat, lök och gurka samt varma kikärtsbollar och yoghurtsås. Häll av vattnet och mixa dem i mixer eller med stavmixer till en grynig massa
Servera medpitabröd fyllt med sallad, tomat och lite tzatziki och sedan en falafel på toppen. Det är inte så ofta som jag lagar vegetariskt här hemma men jag väljer gärna falafel om jag äter ute och har gjort några försök här hemma att göra dem själv, med mycket varierande resultat
Jag serverade pitabröd till, fylld medfalafel och grönsaker, men imorgon till lunch skippar jag brödet och kommer bara att slänga ihop en enkel sallad till mina falafel
Pitabröd. När det är dags att tillaga falafeln häller du av blötläggningsvattnet (spara nån deciliter för att spä med) och mixar kikärtorna med resterande ingredienser i matberedaren från Kitchen Aid
blanda ihop ingredienserna och servera medfalafel, pitabröd och sallad. pitabröd. Jag önskar nästan att ni kunde smaka på falafelen genom dataskärmen eftersom det är så många goda smaker som leker med smaklökarna – vitlök, persilja, kummin och tahinin
Rör ihop dressingen och servera bollarna i pitabrödmed sallad och dressing. Mosa kikärterna väl i matberedare och blanda med lök, vitlök, kryddor, persilja, citronsaft och äggula
Servera i pitabröd eller med sallad och citronyoghurt. Falafelmed sallad och citronyoghurt. Att jag bloggar måste ju betyda att jag har något riktigt gott att dela med mig av
Receptet på Pitabrödet fick jag alltså från Fredrik Rosell med bloggen Frallans matblogg. Jag blev inte mindre sugen när jag på Instagram fick se bilder av Fredriks Rosells falafel i pitabröd