Köttfärs. Serveras i Pitabröd ihop med lite sallad och vitlökssås som snabbt blandas ihop med en brk crème fraîche och pressade vitlöksklyftor och lite salt
 Sedan kom pitabröden (klicka på länken för att komma till receptet) fram som jag hade gjort och fyllde dem med sallad, tomat, majs, gurka och hamburgaredressing
Pitabröd är ju alltid najs att fylla med något gott och den här röran är supersmarrig. Tänk er själva en salt och krämig röra med fläskfilé och bacon med krispiga grönsaker och sås i ett varmt bröd
Köttet åt vi i pitabrödmed sallad, lök och tomat och toppade med lite kebabsås eller vitlökscreme. Mikael uttryckte att detta var minsann det godaste kött han någonsin ätit och jag kan faktsikt bara hålla med, så himla mört och saftigt
ost och kött. Hitta receptet på pitabrödetmed majs och durra här…. I en vegansk variant på chiligryta får man till ordentligt med umami genom en kombination av tillagningsteknik, kryddning, grönsaker med naturlig sötma, bra fett och ordentlig med sälta och fräsch syra… Bland kryddorna har jag använt lite kakao (vanligt i mexikansk matlagning) och rökt paprika för extra djup