1jäst. 1strösockerArbeta samman alla ingredienserna i en bunke till en smidig deg och låt jäsa i en timme. Baka ut till brödkakor ca ½ cm tjocka, ca 15 cm i diameter, och baka i mitten av ugnen i 250 grader tills de ser färdiga ut
Fyll pitabrödet med grönsaker, fetaost, kikärter, färsk mynta och en klick tzatziki. Blanda med 2 msk olja i en bunke. Låt stå 5 minuter och krama sedan ur all vätska ur gurkan. Blanda yoghurt med gurka, vitlök och 2 msk olja. Grilla grönsakerna på grill eller i en grillpanna, eller 10 minuter i ugnen på 250°. Grilla eller värm pitabrödet2 minuter i ugnen precis till servering. 2 paprikor. 2 msk Zeta Olivolja. 1/2 gurka. 1/2 tsk salt. 2 dl grekisk yoghurt (medelhavsyoghurt). 2 msk Zeta Olivolja. 4 pitabröd