Vi har precis ätit pizza till kvällsmat. ) Den blev faktiskt kanon god, jag fick till och med höra av sambon att det var jätte gott (och han brukar inte vara förtjust i mina nyttiga grejer) hehe
Jag hittade en blogg med recept på nyttigpizza som jag testade idag och fytusan vilken god pizza. 160g äggvita65g philadelphia lätt230g kesella lätt60g pofiber1,5 msk fiberhusk2 tsk bakpulversaltbasilikaVispa äggvitan hård
Jag kommer återkomma med inlägg om detta, för nu är det dags för receptet för pizzadegen. I fredags när en kompis var hos mig för fredagsmys så gjorde vi en nyttigare varianter av pizzor (se fler foton här)
s fröbröd som pizzagrund. RECEPT PIZZAGRUND. Bred på tomatsåsen på pizzabotten. Idag brassade jag i ordning en pizza till oss på lunchen, en nyttopizza med inspiration från 56kilo
Då blev det den här skapelsen - en vattenmelonpizza. Jag hade dessutom varit ute i skogen och plockat blåbär på eftermiddagen vilka också fick vara med och pryda pizzan