Tillsätt ägget och oljan och vispa. Idag provade jag en ny pizzadeg. 1 ägg. 1 ägg 1 msk olivolja. Jag gör inte pizza så ofta, vilket är synd för det är ju väldigt gott
Bred ut tomatsåsen över pizzorna, lägg på skivor av mozzarella och toppa med färskriven parmesanost. Avsluta med några cocktailkapris, fina spenatblad, lite grovmalen svartpeppar och till sist den sparade parmesanosten
Tryck ut pizzadegen på en smörpenslad plåt, på med tomatsåsen. På med lite mera ost. Hacka dom stekta äggen och fördela över pizzan, även lök och baconet
Köttfärspizza medägg är så rackarns gott. Jag är såååå färdig med januari och februari. Köttfärssås, ägg, broccoli, paprika, fläskfilé, bearnaise typ rubbet haha
Ha pizzadegen klar och har du förberett toppingen så är maten färdig på nolltid. Lägg degbollen i stekpannan och vänd den om med en gång så att båda sidor får olja på sig
Just nu kör vi på en pizzadegmed lite lagom med durumvete. rätt bra PIZZADEG – till hela familjen. Och min favoritpizza just nu är medägg, färska champinjoner och tryffelolja
färdig pizzadeg. Toppa med färsk oregano. ägg. Rulla ut pizzadegen. Servera med egengjord pizzasallad. Lägg sedan på tärnad bacon, ägg, soltorkade tomater i bitar och riven ost