Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalen semolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virgin olivolja 650 ml vatten, fingervarmt
Pizzadeg. Med torrjäst. Gör pizzadeg och pizzasås. Pizzadeg. 1 påse torrjäst eller 50 g färsk jäst. Blanda 10 dl av mjölet med torrjästen och saltet i en degbunke. 1 sats pizzadeg. 1 påse torrjäst eller 50 g färsk jäst
Pasta di pizza (pizzadeg). tsk torrjäst. Pasta di pizza. Häll vatten och olja i en bunke. Ta kallt vatten. Varmare vatten ger snabbare jäsning, men det blir godare med långsam jäsning
Jag bakar alltid min pizzadeg själv. Jag blandar nämligen bara torrjäst, mjöl, vatten och salt. Det finns så många olika recept som man kan göra pizzadeg på och jag tycker att det finns inga rätt eller fel där heller