Pizzasallad på restaurang har aldrig varit någon favorit hos mig. Jag bestämde mig dock för att göra pizzasallad förra lördagen då vi hade några vänner över på spel och pizzakväll
2msk ättika (12%). Strimla vitkålen tunnt. Lägg kålen i ett durkslag och häll kokande vatten över. Blanda sedan alla ingredienser med vitkålen i en skål och ställ i kylen
Till Pizzapannkakan gjorde jag Pizzasallad. Jag hyvlar kål tunt, gärna på mandolin, och masserar med rapsolja, en dutt ättika, salt, peppar och italiensk salladskrydda
Pizzasallad. Pizzasallad. 2-3 korkar Perstorps ättika. 2-3 korkar Perstorps ättika. Hoppas verkligen att ni alla fått njuta av en precis lika underbar höstdag som vi här nere gjort, sol från blåaste himmel och en sån där krispig hög luft som man nästan kan ta på
Häromkvällen testade jag ett nytt recept på pizzasallad. Jag har testat att göra pizzasallad förut men inte riktigt fått till det, tycker det är svårt att få den sådär mjuk och god