Jag använde mig av polkabetor som är betydligt mildare än de röda och även vackrare. Polkabetor. Slå den heta lagen över polkabetorna och låt dra i minst en timme innan servering
Med brysselkål och polkabetor. Och där låg liksom både polkabetor och brysselkål som snart hade gjort sitt, vilket vanligtvis är problemet när man köper en påse rotfrukter
Skär polkabetorna i små klyftor och lägg i en skål. Polkabetor 5-6 st. Sätt ugnen på 225° Skala och skölj polkabetorna. Relaterade 4 portioner Polkabetor
Jag åt gul- och polkabetor till rulladerna, medan övriga familjen åt ugnsrostad delikatesspotatis. Gårdagens goda middag lagades även denna söndag av Leif
Fasiken vad fint det här blev. Jag hade inte tänkt blogga om det eftersom jag egentligen är alldeles för lat och komponenterna så många, men jag ger en snabbversion eftersom det blev så in i bövelen lyckat (jodå, jag har många fler sofistikerade svärord på lager)
röd-,gul-, eller polkabetor). röd-,gul-, eller polkabetor). Från vänster. Primörgrönsaker med kryddig hollandaisesås, sparrisrisotto med kalv och gremolata, rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor, från boken "Taste by Louise", foto